Rælingen FK

LillestrømBanken-cup (tidl. Rælingen-cup)

LillestrømBanken-cup (tidl. Rælingen-cup)

Velkommen til LillestrømBanken-cup 2017!

Vi takker dere for å ha bidratt til stor påmelding til turneringen, 218 kamper skal avvikles i løpet av 2 travle dager lørdag og søndag 20-21 mai 08:00-18:00 og 08:00-18:00.

Kampoppsettet kan dere finne her.

Ved ankomst skal lagleder for laget melde seg i klubbhuset i skranken for «Innsjekk», da vil det sjekkes at laglister er levert og registrert og dere vil få litt praktisk informasjon.

For å unngå kø ved innsjekk er det en stor fordel om lagene registrerer laglistene ved å logge på her og legge inn listen (frist 18.05.2016 kl 23:59), da vil vi printe dem ut på forhånd.

Nivådeling (klasse 8-12 år): vi har satt opp gruppene basert på deres innspill ved påmelding så langt det har vært mulig. Om dere har flere lag med i en klasse, så er nivået høyest i gruppe A, deretter gruppe B osv. Dette gjelder ikke klassene J13 og G13 hvor gruppene er trukket og det blir A- og B-sluttspill.

Noen av klassene er satt opp med "Ledig Plass", her jobber vi med å få inn lag i løpet av uka, men vi har valgt å legge ut kampoppsettet nå slik at man vet når man skal spille. Vi oppdaterer så fort vi har bekreftede lag i de forskjellige klassene.

Vi kjører sentral start og stopp av kampene fra sekretariatet, så det er viktig at laget møter på korrekt bane til korrekt tid (alle kamper varer 27 minutter og alle går på kunstgress).

Vennligst sjekk at du har husket å betale påmeldingsavgiften, denne kan hentes ved å følge link i påmeldingsemailen eller ved å logge på i profixio.

Baneskissen kan dere finne på vår facebookside

Marikollen idrettspark har adresse Tangerudveien 3, Fjerdingby, og kan finnes her etc. det vil bli skiltet til parkering.

Turneringsreglementet finnes her:

Vi kommer tilbake med litt mer info i email 18. mai og ønsker alle lagene lykke til i turneringen.

Vår facebookside oppdateres fortløpende.

 

Mvh
Arrangementskomiteen, LillestrømBanken-cup

 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products