Rælingen FK

Kjørebeskrivelse

Kjørebeskrivelse

Hvordan komme seg til Marikollen og Rælingen?

 

Kart


View Larger Map

Kjørebeskrivelse på Google Maps (Søk opp stedet du kjører fra i punkt A)

 

Til Marikollen idrettspark:

GPS-navigering:
For GPS navigering kan følgende adresse til klubbhuset benyttes: Øvre Rælingsveg 196, men sving inn Tangerudvegen på motsatt side av Øvre Rælingsvei når du ankommer angitt adresse. Følg oppsatte skilter. For parkering, følg skilter.

Hvis du kommer fra eller gjennom Oslo:
Kjør E6 Nordover til du kommer til Karihaugen der motorveien deler seg i to. Følg skilt mot Lillestrøm.  Kjør gjennom Bårli-tunnelen og Rælingstunnelen.  Den siste er på 1800 meter og ender i en rundkjøring. Ta til høyre i rundkjøringen, følg riksvei 120 i ca 5 kilometer. Du passerer en Esso-stasjon og Rælingen KIWI på høyre side og kommer til en stor rundkjøring. Ta til høyre og følg skiltene mot Marikollen.  Etter ca 200 m kjører du forbi Fjerdingby skole hvor alle overnattende spillere innkvarteres. Vårt klubbhus ligger i bunnen av skibakken som du ser på venstre hånd etter ca 400 m fra rundkjøringen. Ta til venstre ved Marikollhallen og idrettsanlegget rett foran deg.

Hvis du kommer nordfra på E6 eller på riksvei 4:
Ta av E6 ved Skedsmokorset ved 2 Shellstasjoner, eller Riksvei 4 ved Olavsgaard og følg skiltene mot Lillestrøm.  Kjør gjennom Lillestrøm og følg skiltene mot Enebakk/Rælingen. Kryss Nitelva og følg riksvei 120 sydover i ca 5 km. Du passerer en Esso-stasjon og Rælingen KIWI på høyre side og kommer til en stor rundkjøring. Ta til høyre og følg skiltene mot Marikollen.  Etter ca 200 m kjører du forbi Fjerdingby skole hvor alle overnattende spillere innkvarteres. Vårt klubbhus ligger i bunnen av skibakken som du ser på venstre hånd etter ca 400 m fra rundkjøringen. Ta til venstre ved Marikollhallen og idrettsanlegget rett foran deg.

Kjøreanvisning til overnattingsskole (Fjerdingby Barneskole):

Se kjørebeskrivelsen over.  Skolen ligger ca halvveis mellom den siste rundkjøringen og Marikollen, på høyre side av veien. GPS-adresse: Haugervegen 27, Fjerdingby.

Kjøreanvisning til banene våre:

De fleste banene er i Marikollen Idrettspark, i gangavstand fra Fjerdingby skole der spillerne bor.

Kurland Kunstgress (ekstern bane):
GPS: Sandbekkveien 84, Lørenskog/Løvenstad.
Fra Marikollen: Kjør ut av Marikollen-området, ta til venstre og kjør ca 5 km mot Strømmen. Du kommer til et veikryss der du har en Jet-stasjon og en Rimi-butikk på høyre side og to hoppbakker med plast på venstre side. Ta til venstre mot Løvenstad. Kjør til du kommer til en stor rundkjøring, ta til venstre i denne også. Kjør til du kommer til et kryss hvor hovedveien svinger 90 grader til venstre (i nærheten av krysset ligger en Prix-butikk på høyre side og et Buddha-tempel på venstre side).  Fortsett rett frem i dette krysset.  Etter noen hundre meter ligger Kurlandparken på venstre side, litt nedenfor veien. Det vil bli skiltet med ”Jentefestivalen” skilter.  Her er det garderobe og kiosk ved banen.
Fra Oslo: Kjør E6 Nordover til du kommer til Karihaugen der motorveien deler seg i to. Følg skilt mot Lillestrøm.  Kjør gjennom Bårli-tunnelen og ta av like før Rælingstunnelen, følg skiltene mot Blystadlia. Kjør til du kommer til et kryss hvor hovedveien svinger 90 grader til venstre (i nærheten av krysset ligger en Prix-butikk på høyre side og et Buddha-tempel på venstre side).  Fortsett rett frem i dette krysset.  Etter noen hundre meter ligger Kurlandparken på venstre side, litt nedenfor veien. Det vil bli skiltet med ”Jentefestivalen” skilter.  Her er det garderobe og kiosk ved banen.

Sandbekken Kunstgress (ekstern bane):
GPS: Tømmerveien 1, Løvenstad (egentlig adresse er Tømmerveien 2, men den finnes ikke på mange GPS’er).
Fra Marikollen: Kjør ut av Marikollen-området, ta til venstre og kjør ca 5 km mot Strømmen. Du kommer til et veikryss der du har en Jet-stasjon og en Rimi-butikk på høyre side og to hoppbakker med plast på venstre side. Ta til venstre mot Løvenstad. Kjør til du kommer til en stor rundkjøring, ta til venstre i denne også. Kjør til du kommer til et kryss hvor hovedveien svinger 90 grader til venstre (i nærheten av krysset ligger en Prix-butikk på høyre side og et Buddha-tempel på venstre side).  Følg hovedveien gjennom svingen mot Blystadlia. Banen ligger da til høyre ca 200 meter fra krysset. Det vil bli skiltet med ”Jentefestivalen” skilter. Her er det garderobe i klubbhuset til Løvenstad Fotballklubb og det vil være kiosk.
Fra Oslo: Kjør E6 Nordover til du kommer til Karihaugen der motorveien deler seg i to. Følg skilt mot Lillestrøm.  Kjør gjennom Bårli-tunnelen og ta av like før Rælingstunnelen, følg skiltene mot Blystadlia. Kjør til du kommer til et kryss hvor hovedveien svinger 90 grader til venstre (i nærheten av krysset ligger en Prix-butikk på høyre side og et Buddha-tempel på venstre side). Følg hovedveien gjennom svingen mot Blystadlia. Banen ligger da til høyre ca 200 meter fra krysset. Det vil bli skiltet med ”Jentefestivalen” skilter. Her er det garderobe i klubbhuset til Løvenstad Fotballklubb og det vil være kiosk.

 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift