Rælingen FK

Klubbhuset

Klubbhuset


Vi har møterom (gamle styrkerom) til rådighet. Max ant. ca. 30 pers.
Vi beklager den ulempen det måtte medføre for lag som ønsker avslutninger osv., men klubbhuset trenger sårt en renovering – og jeg tror det vil bli veldig bra når dette er gjort J

 

Marikollen klubbhus ligger ved foten av skibakkene og foran gressbanen i Marikollen. Klubbhuset eies og drives av Rælingen Fotballklubb, Rælingen Skiklubb og Rælingen Kommune. Rælingen Skiklubb har ansvaret for driften, også kafedriften, fra 15.oktober til 15. april. Rælingen Fotballklubb har det samme driftsansvaret for perioden 15. april til 15. oktober men kiosken drives ikke på sommeren.


Leie av klubbhuset

Bestilling av klubbhuset skal gjøres på e-ppost: booking@rfk.no. Ved spørsmål ring Anki Mikalsen på tlf. 45033211.

Når man bestiller klubbhuset i en helg (fredag, lørdag eller søndag) er det Klubbhuset som sørger for å bestille vask. Hvis noen ønsker å vaske selv, må man gi tydelig beskjed om dette ved bestilling av klubbhuset. Hvis dette ikke blir gjort, blir man fakturert for vaskingen.

Alle brukere fra klubben som ønsker å bruke klubbhuset må også booke via booking@rfk.no

 

Vaskeregler for klubbhuset

Klubbhuset må vaskes etter bruk, oppvaskmaskin skal tømmes og kaffemaskin rengjort. Leier må lese branninstruks før huset tas i bruk.

Når man skal vaske, bruker man da utstyret som står på vaskerommet i huset, legger møkkete mopper i vaskemaskinen (etter eventuelt å ha hengt opp de rene hvis det ligger det i maskinen). Det er de runde bøttene som skal benyttes til vasking.

Se forøvrig rutinebeskrivelse i pdf dokumentet til høyre.

 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products