VÅRE RFK JENTER 14 GIKK HELT TIL TOPPS I NORGES STØRSTE HELGETURNERING

Vi plukket tidlig ut Sandar Cup som ett godt alternativ for Norway Cup (da vi i år ønsket å markere vår misnøye med tanke på deres grådighetskultur).

Dette angrer vi selvfølgelig ikke på når det gikk som det gikk i Sandefjord denne helgen. Samtidig har vi latt oss imponere stort av hvordan arrangør har klart å håndtere nesten 800 påmeldte lag gjennom denne helgen. Vi kan absolutt anbefale Sandar Cup til alle andre Rælingens lag.

Etter en lang sommerferie på våre jenter, måtte de brutalt opp i ringa med toppkamp mot Sørumsand i serien torsdag (jentene vant 6-1 og topper fortsatt 1.div.), for så å kastet oss i bilene ned til Sandefjord på fredag for å være klare til gruppespillkamper lørdag.

Vi åpnet lørdag med en meget god kamp mot Lensbygda/Lena, der vi vant 3-0. Vår 2. kamp ble ett mysterium da vi tapte 0-1 på Sauda sin eneste ½ sjanse, vi gir også noe av skylden for dette tapet til at jentene ikke hadde fått i seg sin matpakke. Ja, inntak av næring er faktisk meget viktig for å kunne prestere gjennom en turnering. Vi rundet av med å vinne vår siste puljekamp mot Borre ll, og som puljevinner i denne gruppe gikk vi direkte til semifinale.

I semifinale gikk våre ekstremt tente og aggressive jenter direkte i strupen på gode fotball jenter fra Hadeland. Rælingen jentene var så bestemt på at de skulle til finale, at det lyste vinnere langt utenpå de. Dette var nok vår tøffeste motstander på vår vei til pokalen, men til slutt ble det fortjent 1-0 her.

I den andre semifinalen møttes Lørenskog og Borre l til en kamp der Borre styrte gjennom hele kampen, og gikk fullt fortjent til finale etter ekstraomganger, der de vant på flest cornere.

Finalen ble ett fyrverkeri levert av Rælingen J14. Inn mot denne kampen hadde de inntatt både frukt og lunchpakka si, og det var veldig synlig på det flotte naturgresset ved Runar hallen.

Jentene fra Borre fikk seg en skikkelig fotball leksjon, der vi vartet opp med herlige stikkere til våre lynhurtige vinger, duellspill på midten som luktet svidd og taklinger fra forsvaret der ikke knapt en mygg hadde klart å komme forbi. Samtidig stod vår keeper som en bauta og slapp ikke inn ett eneste mål gjennom finalekampene. Når våre jenter gjennomfører en finale på denne måten, er det ikke mer enn rett og rimelig at det til slutt blir en overbevisende 3-0 seier.

Vi takker alle tilreisende tilskuere og håper å hente flere pokaler til Rælingen FK.

Cupledelsen i Sandarcup kåret Signe Lerø Kongsnes til finalens beste spiller!

Torbjørn Bøhnsdalen
Trener Rælingen J03

Følg oss!

Grasrota

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift