J14 kretsmester 2017

Våre 14 års jenter ble i går kretsmestere 2.året på rad og forsvarte dermed sin tittel fra i fjor. :-)

Våre 14 års jenter ble i går kretsmestere 2.året på rad og forsvarte dermed sin tittel fra i fjor.

I en avgjørende siste seriekamp mot Skedsmo (som ikke hadde gått målløse av banen tidligere i år) der jentene måtte vinne vår rammen for en spennende kamp til de grader lagt.

Våre jenter klarte igjen å levere sitt beste når det virkelig gjeldt og vant fortjent 2-0 mot ett godt Skedsmo lag.

 

Dette kretsmesterskapet kommer ikke av seg selv. Disse Rælingen jentene legger ned ekstremt mye tid i sin idrett, til tider er det så mye fotball at vi som trenere må gå inn å beordre de til å ta en dag fri fra fotballen. Vi snakker ikke om toppidrett, men vi snakker om ungdommer som har en ekstremt stor glede av å møte på treningsfeltet på Marikollen eller stille på kamper og turneringer. En nøkkelfaktor til suksessen vi ser med disse jentene er ett unikt samhold og felleskap som er bygd gjennom mange år.

 

Det er også særs hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger fra våre motstanderes lagledere- og trenere om at Rælingen J14 er en veldig verdig kretsmester med sin spillende fotballfilosofi. Rælingen J14 har nå etter sommerferien vunnet Norges største helgeturnering, Norges største rene jenteturnering og kronet dette med KRETSMESTERSKAP 2017.

Fremtiden for jentefotballen i Rælingen ser meget lovende ut!

 

Torbjørn Bøhnsdalen
Trener J14

Klubben gratulerer :-)

Følg oss!

Grasrota

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift