J13 på 2.plass i KFK Vintercup.

Rælingen J13 ble nr. 2 og vant sølvmedaljer og sin første pokal i Kurland FK Vintercup 2018.

Søndag morgen møtte 9 spente jenter opp i Fjellhamarhallen for å spille sin første futsalturnering i ungdomsklassen med sluttspill.
Vi var satt opp i gruppespillet sammen med Kurland 2, Ull/Kisa og Kråkstad fra Ski. Det var 2 grupper hvor de 2 beste i hver gruppe gikk til semifinaler.
Første kamp mot Kurland 2 styrer vi fra start til slutt og vinner komfortabelt 4-0.
Dagens andre kamp var mot Ull/Kisa. Her styrer vi også spillet men sliter litt med å få ballen i mål, men mot slutten av kampen klarer vi etter hvert å putte to mål. Dermed vinner vi 2-0 og er klare for semifinale.
Siste kamp var en gruppefinale mot Kråkstad. Her har vi også de største sjansene selv om vi møter den beste motstanderen i gruppa. Vi tar ledelsen 1-0 men Kråkstad utligner raskt til 1-1. Deretter scorer vi enda et mål og kontrollerer kampen til nok en seier og blir gruppevinner.

Som gruppevinner møter vi da nr.2 i den andre gruppen som er Eidskog. Vi tar igjen ledelsen i kampen men Eidskog utligner raskt til 1-1. Vi har flere muligheter uten å få ballen i mål, men mot slutten av kampen klarer vi endelig å få puttet ett mål og deretter enda ett til. Eidskog får inn en redusering kun sekunder før full tid så vi klarer å dra i land en 3-2 seier. Dermed er vi klar for finalen!
I finalen møter vi Kurlands førstelag, som også vant sin gruppe. Dermed er det antakeligvis også de to beste lagene som møtes i finalen. Finalen er jevn med få store sjanser til noen av lagene og dermed ender kampen 0-0 etter full tid. Vi må da spille 5 min ekstra med "golden goal", og halvveis ut i ekstraomgangen får Kurland mål på ei lompe som sniker seg inn nede ved stolperoten. En liten trøst er at vi får prisen får finalens beste spiller ved Thale!
Vi må dermed ta til takke med sølvmedaljer, men fremgangen fra tidligere år vi har spilt futsalturneringer er enorm. Vi lærer for hver dag som går og selv om man i dag er skuffet, og det er lov etter å ha tapt en finale, er det de fleste lag forunt å i det hele tatt få mulighet til å spille en finale. Hvis vi står på og fortsetter å trene godt vil vi sikkert få flere muligheter.
Gratulerer med å vinne sølvmedaljer jenter!

Følg oss!

Grasrota

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift