Rælingen FK

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Rælingen er en av kommunene i Akershus med sterkest vekst og er spesielt attraktiv for småbarnsfamilier. Fotballklubben holder til midt i hjertet av Rælingen og er kommunens største frivillige organisasjon.

Vi tilbyr en organsiert, trygg og god ramme for over  800 aktive medlemmer og utgjør en meget viktig faktor for et økende antall store og små. Vi er stolte over klubben vår og ikke minst Jentefestivalen, norges største fotballcup for bare jenter. Dyktige foreldre investerer mange tusen smil og timer, men vi er likevel avhengige av forutsigbare rammer for å videreføre dette viktige arbeidet.

Dette kan nettopp du bidra til som Samarbeidspartner for Rælingen Fotballklubb. Som samarbeidspartner får du anledning til å utgjøre en forskjell samtidig som du kan benytte deg av attraktive løsninger for å synliggjøre din virksomhet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bidra for hverandre.

RFK har i år inngått nye avtaler med LillestrømBanken, Ennte AS og Joker Rælingen, som vil være godt synlig på våre kampdrakter. Disse firmaene har bidratt slik at klubben kunne kjøpe nye kampdrakter til alle spillerne våre.

 

Fotballhilsen fra Rælingen Fotballklubb
v/Markedsansvarlig Lars Martinussen, mob. 408 00 080.
E-post: dagligleder@rfk.no

 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift