Rælingen FK

Kvalitetsklubb

Kvalitetsklubb

Kvalitetsklubb som konsept er retningsgivende for utviklingsarbeidet i klubbene våre og samarbeidet mellom klubb og forbund.


Kvalitetsklubb nivå 1

  • NFF kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.


Kvalitetsklubb nivå 2

  • NFF Kvalitetsklubb 2 er det andre av tre nivåer i NFFs klubbutviklingshierarki. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Nivå 2 utfordrer klubbene videre fra det første og grunnleggende nivået.


Kvalitetsklubb nivå 3

  • NFF Kvalitetsklubb 3 er det øverste av tre nivåer i NFFs klubbutviklingshierarki og bygger videre på de to første nivåene. Det stilles store krav til klubber som ønsker å nå dette nivået. Godt planverk og evne til realisering av disse er en forutsetning.


I Rælingen FK er vi stolte av å kunne si at vi er en Kvalitetsklubb på nivå 1, men jobber hver dag med å kunne bli en Kvalitetsklubb på nivå 2, noe vi har som mål om å bli sommeren 2019.

Les mer om Kvalitetsklubb her.


 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift