Rælingen FK

Fotball for alle

Fotball for alle

Den 02.juni 2018 arrangerte Rælingen FK en testimonial-kamp for Lars Petter Raknes. "LP" som han blir kalt hadde da spilt 10 år på klubbens A-lag, og hadde gjort seg fortjent til litt ekstra oppmerksomhet. LP ønsket å gi noe tilbake til klubben, og sammen opprettet de fondet "Fotball for alle". Dette fondet er ment for å hjelpe familier med litt trangere økonomi, slik at deres barn får spilt fotball i Rælingen FK. Man kan derfor søke om midler fra fondet, som går til medlems- og treningsavgift for de som får innvilget søknad.


Kampen og dens formål vekte stor interesse, og ble blant annet omtalt i Romerikes Blad, som kan leses her.


LP samlet til sammen 18 spillere han hadde spilt med i både Rælingen og Lørenskog gjennom sin karriere, som måtte daværende A-lag i Rælingen. Trener for "LP All-Stars" var ingen ringere enn tidligere LSK-helt, Magnus Powell.


Kampen ble ledet av en usedvanlig kyndig dommertrio med Geir Åge Holen (FIFA-dommer og dommerutvikler i NFF) i spissen for John Olausen (82 år og norges eldste aktive dommer) og et ungt dommertalent i Mikael Steen Scott. Med velvillig hjelp fra Lillestrømbanken og Ennte hadde #fotballforalle fått et strålende utgangspunkt. Et overdådig kamplotteri, generøse givere og en vellykket bankett gjorde at målsettingen ble nådd før solen gikk ned.


Både Lillestrøm Banken og Ennte AS bidro med til sammen 25.000 kr før kampen var spilt, og under kampen ble det samlet inn rundt det samme.


Per dags dato er det 46.000 kr til rådighet i fondet, og de som ønsker å bidra er selvfølgelig velkommen til det.


Rælingen FK ønsker også i fremtiden å arrangere slike arrangementer, hvor inntjente beløp går til nevnte formål.


 

    Rælingen Fotballklubb
Postboks 1, 2025 Fjerdingby
Kontonummer: 1286.50.10115
Org nr 974 815 028

dagligleder@rfk.no
www.rfk.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift