Liverpool Fotballskole gjennomført

I høstferieuken var 168 deltagere i alderen 7 til 14 år med på Liverpool fotballskole i Marikollen. Her måtte spillerne vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille The Liverpool Way.


Etter hver økt har de 12 trenerne og head coach Phil Oliver analysert øktene, og notert seg hvem som har bemerket seg i de hver enkelt gruppe. Kriteriene som trenerne har sett etter er:

  • holdning og innstilling som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen
  • evnen til å høre etter det treneren sier og ta det med inn i spillet
  • progresjon gjennom de tre dagene på fotballskolen

Fra hver gruppe fikk en spiller en utmerkelse for å ha fulgt "The Liverpool Way", og en for å ha vunnet straffekonkurransen. Og til slutt ble en spiller valgt på tvers av alle gruppene, som dermed ble plukket ut til å delta på Liverpool sin International Football Academy Soccer School i selveste Liverpool.

Rælingen FK gratulerer Martine Karlsen (J00) som ble skolens kandidat, og Snorre Adolfsen (G00) som fikk tilsvarende utmerkelse på Liverpool fotballskole i Tønsberg før sommeren. Vi sender en stor takk til alle deltagere, for super innsats gjennom dagene i Marikollen. Vi håper dere fikk utbytte av å være med profesjonelle trenere ut på feltet, og at dette er noe dere kan ta med dere videre i deres eget lags trening.

Det er få klubber i Norge som får den ære å arrangere den beste fotballskolen i Norge, det er derfor veldig morsomt at vår første fotballskole ble akkurat denne. Ekstra morsomt er det at det ble satt rekord, med 43 jenter fordelt på tre ulike grupper. Som alle vet har Liverpool et godt lag på herresiden, men det ikke alle vet er at de nettopp vant ligaen for damer. Vi jobber med Phil Oliver (head coach) for å høre om muligheten til å besøke akademiet i Liverpool. Kanskje kan vi gjennom klubben tilby et godt tilbud til den eller de som vil oppleve akademiet.

Tusen takk for innsatsen til dere som har bidratt med arbeid i forbindelse med fotballskolen. Dere har alle vært med å gjøre dette til et veldig bra arrangement !! Tilbakemeldinger fra både spillere, foreldre, Liverpool og de som står bak fotball skolen er positive. Phil Oliver sender en rapport tilbake til akademiet og den er veldig positiv ovenfor oss som arrangør og våre fasiliteter. Dette åpner for tilsvarende fotballskole også i 2014.

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift