J15 kretsmestere 2017

Rælingens J15 lag vant 1.divisjon og ble dermed kretsmestere i 2017.

Status etter 16 serierunder ble 13 seire, 2 uavgjort og 1 tap. 78-18 i målforskjell og en margin på 4 poeng ned til sølvmedaljøren som ble Gjelleråsen.

Før siste runde ledet vi med ett poeng på Gjelleråsen, som var ferdigspilt siden deres motstander i siste runde akkurat hadde trukket laget, og to poeng ned til Skedsmo som har fulgt oss som en skygge gjennom hele sesongen.

I vår kamp mot Nittedal, som vi historisk sett har hatt problemer med å score mål mot, kunne vi avgjøre selv med seier. Vi regnet med at Skedsmo ville vinne sin kamp mot Fjellhamar, og pga. målforskjellen var dermed kun seier godt nok.

Vi slet lenge med å trenge gjennom Nittedals gode forsvar, men noen minutter før pause klarte vi endelig å få hull på byllen og kunne gå til pause med en langt i fra sikker 1-0 ledelse. Vi visste ikke hvordan Skedsmo sin kamp gikk, så vi måtte bare kjøre på i 2. omgang.

Og nå løsnet det skikkelig. Vi får tidlig inn mål nr. 2 og deretter 3 mål til før vi er ferdig. Og når det i tillegg viser seg at Fjellhamar har slått Skedsmo er det bare å feire slik som det har blitt for vane i Rælingen nå i høst.

Vi vil samtidig takke foreldre, fans, klubb, hospitanter og alle andre for støtte og hjelp gjennom hele sesongen.

Følg oss!

Grasrota

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift