John Olausen tildelt æresmedlemmenes pris på NFF Akershus kretsting

Denne prisen deles ut av et æresmedlem som er på kretstinget til en person som over lengre tid har gjort en betydelig innsats i klubb.

Tekst som ble lest opp på kretstinget 26.02.2018:

Æresmedlemmenes pris

Vi skal nå dele ut en pris til en av breddefotballens hederspersoner. Vi snakker om en person som i storparten av sitt liv har stått på for fotballen i lokalsamfunnet.

Allerede som ung gikk prisvinneren fra hus til hus i bygda for å samle inn klubbens sårt tiltrengte årskontingent (to kroner). Denne personen har investert tusenvis av timer i ti-tusenvis av barn og unge med fokus og tro på å investere i fellesskapet.

Som mange andre startet karrieren som spiller, etterhvert som trener og når behovet for dommere meldte seg tok han også ansvar der. For uten dommere kan ikke de unge få drive med idretten sin, han ble derfor en drivende kraft i etableringen av dommerutdanningen på klubb- og kretsnivå. Prisvinneren har dømt mer enn 3000 fotballkamper i serie og cup. Den aktive og gode tilstedeværelsen preger fortsatt kampene han dømmer og veileder.

Han et forbilde og tar aldri tar snarveien over den lille plenlappen til klubbhuset, men går på asfalten så gresset får gro i fred. Han er et forbilde fordi han hver dag plukker opp en gjenglemte drikkeflasker eller et sjokoladepapir på bakken. Dette fordi han tror på og viser at dersom vi alle tar vare på anlegget vårt har vi mer glede av det. Han trår til når barn, unge og også voksne trenger veiledning eller når klubben behøver speaker-bu. Da bygger han bua og betaler jammen for den også. De som kjenner gan beskriver han som tilstede og lyttende, nøye og tydelig, men alltid rettferdig.

Gjennom sin innsats for klubben som spiller, trener, dommer og dugnadsarbeider i mer enn 70 år har han levd ut klubbens visjon i praksis; fotballglede for alle!

Fotballkretsen er stolt av han, og det er derfor med stor glede jeg ber John Olausen fra Rælingen FK til komme frem å motta æresmedlemmenes pris for 2017!


Vi gratulerer :-)Følg oss!

Grasrota

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift