John Olausen bidrar med kr 11.000,- til kioskløftet!

Vår kjære John Olausen tar opp kampen med næringslivet i Rælingen og bidrar med kr 11.000,- til kioskløftet.

«Nå har jeg vært æresmedlem i siden 1992, så da er det på tide at jeg bidrar litt jeg også. Det er det på tide at næringslivet i Rælingen ser alt det fantastiske som skjer i klubben vår, og bidrar til glede for alle de som løper på banen her hver dag.»John har lagt ned utallige timer på Marikollen, og han ble medlem av klubben allerede i 1945. Olausen har mottatt flere hederspriser både i RFK, Akershus Fotballkrets og Rælingen Kommune.

Advokatfirmaet Tønseth AS og Aktiv Eiendomsmegling Kløfta har allerede bidratt med kr 10.000,- hver noe som betyr enormt mye for klubben.


"John Olausen er en helt fantastisk mann som bidrar til klubben hver eneste dag. Vi setter utrolig stor pris på dette bidraget, og alt han gjør for klubben vår." Sier daglig leder Anki Mikalsen.


Rælingen Fotballklubb har full aktivitet i anlegget sommer som vinter, med ca 850 aktive spillere. Vi ønsker derfor tilby et nært og godt kiosktilbud, samt varmestue på kalde vinterdager. I 2018 ble kiosken vår utsatt for hærverk, og vi har derfor et ønske om å bygge ny kiosk/varmestue ved hovedbanen vår.

Ved å trykke her kan du eller dere bidra med et valgfritt beløp som er øremerket ny kiosk i Marikollen.

Alle som gir mer enn 600,- er med i trekningen av en signert Kristoffer Ajer trøye, og dersom dette ikke er nok kan de som gir over 1000,- komme på kontoret å få kaffe og klem av vår daglige leder Anki.


Klubben feirer til 90 år i 2020 og har siden 2014 opplevd en eventyrlig vekst i kvalitet, anlegg og antall medlemmer. Rælingen Fotballklubb jobber målrettet for å skape trygge og gode rammer for utvikling av fotballspillere og unge mennesker. Med mer enn 13% av kommunens innbyggere som medlemmer skal Rælingen FK være et sted for mestring, utvikling, glede og tilhørighet.

Medlemmene er ryggraden i klubben og genererer årlig mer enn 96000 dugnadstimer gjennom treninger, samlinger, kamper og cuper. Disse uselviske 58 årsverkene skapes med smil, svette og en ukuelig innsats.


Men vi kan ikke bli stående og må fortsette utviklingen av mennesker, klubb og anlegg. Vi ønsker derfor å styrke Marikollen som sentrum for all aktivitet med den nye kiosken og varmestuen.

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift