Pokalen hjem til Rælingen!

Rælingen G15 tok seg hele veien til finalen i B-sluttspillet i Norway Cup, hvor de møtte Bodø-laget Junkeren.

Gruppespillet startet med et tap mot KFUM 1 og Rakkestad IF, og seieren kom ikke før den siste kampen i gruppespillet, hvor de slo Falkeid IL..IL/Bogn hele 4-1.


Dette førte Rælingsgutta videre til B-sluttspillet, hvor de har sendt henholdsvis Kongsberg IF, Os TF, Lyn Fotball og KFUM 3 hjem med overlegne seiere. Gutta har blant annet ikke sluppet inn mål i hele sluttspillet før finalen.


I finalen ventet Nordlands-laget Junkeren, som blant annet tapte mot Os i gruppespillet. Rælingen øynet dermed tidlig muligheter om å gå hele veien og løfte pokalen.


Kampen ble en nervepirrende affære hvor det bølget frem og tilbake. Da dommeren blåste av etter fulltid stod det 3-3, og Rælingen hadde nettopp bommet på straffe i løpet av de siste minuttene av kampen. Kampen skulle derfor avgjøres på golden goal (2x5 ekstraomganger) eller straffekonkurranse.


Det gikk til straffekonkurranse, og Rælingen var sikre fra 11-metersmerket. Alle ballene gikk inn bak Junkerens keeper, mens Junkeren bommet på to straffer. Dermed var det ingen tvil om hvem som skulle ta med seg pokalen hjem!


Kaptein Sander Sundhagen sine ord:

Vi har spilt mange bra kamper, men dette var kanskje vår dårligste kamp hittil i cupen, så det er veldig bra av prestert av gutta å vinne kampen, og finalen. Jeg er veldig stolt. Vi må gjennom både golden goal og straffekonk for å vinne, men veldig deilig og fortjent til slutt.


Vi gratulerer så mye!

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift