Han var lenge et keepertalent i Rælingen, nå er han en av våre viktigste sponsorer!

Nils Tveter har tilbragt utallige timer på Marikollen, både som spiller og trener. Nå er han med som sponsor i RFK, og kunne ikke forestilt seg noe annet.

- Det er viktig å støtte opp om lokalmiljøet, og jeg mener det bare skulle mangle at vi som bedrift med tilhørighet til Rælingen ikke skal bidra. Jeg synes det er rart at ikke flere lokale bedrifter tenker det samme, sier Nils Tveter, daglig leder i Ennte.


Selv om Ennte sponser både RFK, RHK og LSK så stoppet ikke det de fra å bli første norske bedrift til å sponse Leeds.


- Jeg er ekstremt glad i Leeds, og synes det er morsomt å kunne bli sett på Elland Road. At et familieeid selskap fra Rælingen er synlig på en så stor arena synes jeg er kult. Om reklame på Elland Road ikke gir mer salg, så gir det i hvert fall økt oppmerksomhet.


Ennte er også en av Stig Andre Berge sin hovedsponsor i satsingen mot OL i Tokyo 2020. Da Stig Andre flyttet til Rælingen dro Nils selv og banket på døren hans og spurte om hvordan de kunne bidra.


Nils vokste selv opp i Rælingen, og da han var 9 år ble han kjørt av sin far til Marikollen, hvor han kunne stå og skyte straffespark i utallige timer. Den gang var det ikke lag i Rælingen før man var 12, så det tok altså 3 år før han ble med på lilleputtlaget den gang.

Lilleputtlaget til RFK (1973) Nils Tveter er kjempekeeperen nederst til venstre. Lilleputtlaget til RFK (1973) Nils Tveter er kjempekeeperen nederst til venstre. Foto: Privat

Tveter var en frittalende spiller, som kom på kant med treneren på grunn av dette. Dette førte til at han ble spurt om ikke han like gjerne kunne ta over som trener, og selvfølgelig kunne han jo det. Som 28-åring ble han klubbens a-lagstrener. Han fortsatte som trener i klubben frem til 2007, på forskjellige nivåer i klubben.

Senere har Nils vært keepertrener i LSK med Frode Grodås, før han nå velger å bidra til fotballen på andre måter.


Vi setter stor pris på at Nils og Ennte vil være med å bidra med både midler og kameraovervåkning i Marikollen.


Fakta om Ennte

Totalleverandør av varesikring hovedsakelig mot retail

Kameraovervåkning

21 ansatte

Omsetning på 55 millioner i 2018, med et overskudd på drøyt 7 millioner.

www.ennte.no

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift