Vi har blitt klubb nummer 4 i Norge som er kvalitetsklubb på nivå 2!

Som nr 4 i hele landet har vi i dag mottatt det endelige beviset på at vi er sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 2.


Som den fjerde klubben i Norge er vi nå klassifisert som kvalitetsklubb på nivå 2. Dette innebærer mye, men vi er ekstremt stolte av å gå foran i vår region som første klubb på nivå 2.


Overrekkelsen fant sted på Marikollen sammen med avdukingen av Jentefestivalen for 30-året på rad.


«Dette er noe klubben har jobbet lenge med, og vi er derfor veldig fornøyd med å endelig være i mål, sier daglig leder i klubben, Anki Mikalsen. Likevel er det nå arbeidet begynner. Det stilles mye større krav til oss som klubb, men dette er krav vi mener medlemmene våre fortjener. Vi forventer at flere klubber i området ser til oss da de begynner arbeidet mot nivå 2, og det synes vi er moro, sier Anki før hun løper ut for å starte Jentefestivalen for 30-året på rad.»


NFF Akershus overrakte både gaver og beviser på at sertifiseringen er i boks, og dette ble med andre ord en fin start på Jentefestivalen for både klubb og andre deltagende klubber.


NFF kvalitetsklubb 2 er det andre av tre nivåer i NFFs klubbutviklingshierarki. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Nivå 2 utfordrer klubbene videre fra det første og grunnleggende nivået.


Det vil komme mer informasjon senere om hva dette innebærer for klubben i sin helhet.


Se intervju med vår styreleder Alf Einar Nøst på Rælingen Fotballklubb sine Facebook-sider.

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift