Hyllest til alle snille sjeler som har hjulpet oss

En litt lengre hyllest til både Norfloor, Designa og Oldermannslauget med flere. God lesing.

Dette er en hyllest til alle fantastiske bedrifter og enkeltpersoner som har bidratt til ny varmekiosk på Marikollen. Flere har allerede fått en takk, men fortjener nok også en til. Norfloor fortjener en stor takk. Vi har fått gratis fliser, gratis flislegging, gratis fug, gratis lim. Alt var gratis fra Norfloor. Hvordan sier man egentlig takk til det? Holder ikke med en blomsterbukett akkurat. Vi er så takknemlige, og lover å invitere dere på kamp og vafler. Kaffe koster forøvrig 15 kr. Neida.... Trenger dere fliser til nytt kjøkken eller bad, så stikk innom Norfloor på Strømmen da, vel. Ta kontakt med Andre, så får dere nok et supert tilbud! Nå er flisene lagt, og det er jo klart at en varmekiosk kun bestående av fliser ikke akkurat vitner til stor omsetning av vafler og kaker. Vi behøver jo også et kjøkken.


Det er tirsdag kveld. Styremøte. Vi mangler kjøkken. Vi mangler midler til kjøkken. En stein midt i kloakkrøret medførte en elektrikerregning man helst vil unngå. 167 elektrikertimer. Koster ikke en shilling, det. Hva gjør vi nå?


Det bannes litt, mens noen ser i taket og ber til høyere makter, noen ser i bordet, og noen stirrer rett på Excel arket som skinner så fint på prosjektoren. Vi må finne på noe. Vi sender Øyvind til Lillestrøm for å trygle og be om et kjøkken. Også sender vi Fredrik til Oldermannslauget for å be om et bidrag fra menn som allerede har bidratt med alt for mye til klubben vår. Også avslutter vi med å sende Anki til Valdres for å hente en sterkt rabattert ventilator. Da er vi kanskje inne på noe, eller? Hva tror dere folkens?


En halv dag i Lillestrøm byr på mange flotte tilbud på kjøkken, men vi ender likevel opp med å dra en tur på IKEA. Anki, Øyvind og Edvin tegner opp et kjøkken, får en OK pris og er tålig fornøyde (Edvin er lei og vil tilbake til klubbhuset). Men vi avventer litt. Har liksom en følelse av at vi kan få til noe enda bedre. IKEA har tilbud på blandebatteri, så det kjøper vi selvfølgelig med oss. Etter et par svenske kjøttboller og en kaffekopp reiser vi tilbake til klubbhuset.


Så langt har vi et blandebatteri til kjøkkenet. Blir ikke mye vafler av det, si.


Mandag morgen er vi på vei til å bestille kjøkkenet fra IKEA. Ingen gode tilbud har tikket inn i løpet av helga, sett bort fra Adrian Tjernsli som har fått et par annerledes-tilbud på Ingensteds natt til søndag. Ikke noe vi som klubb tjener stort på, dessverre.


Jeg (Øyvind) sitter i stolen til Fredrik for anledningen, og går gjennom mailen. Så kommer det en mail fra en ukjent adresse. Eureka! «Anki, Anki! Hun flotte damen jeg snakket med på Designa har sendt oss et tilbud!»


Vi gnir oss i hendene, takker han vi så mot taket og snakket til på styremøte forrige tirsdag, og hiver oss rundt. Litt modifikasjoner, litt Petter-Smart løsninger og et par klemmer senere er vi faktisk i boks. Designa Lillestrøm har gitt oss et tilbud vi ikke kan si nei til.

I likhet med «Kontoret» kaster Lisbeth på Designa seg rundt og bestiller kjøkken. Hun snakker med de sentrale menneskene, og får ordnet slik at kjøkkenet er på plass i Kollen om 2 uker. Snakk om service!


Det er bare en ulempe. Kjøkkenet kommer uten hvitevarer. Øyvind og Anki drar til Elkjøp, og får de herligste bakgrunnshistorier på oppvaskmaskiner og komfyrer. Visste du at de nyeste oppvaskmaskinene har tørkefunksjon på begge sider? Nei? Det kan vi fortelle deg mer om, hvis du har lyst. Vi vet alt om oppvaskmaskin nå.

Mye klokere på oppvaskmaskin, men med en fortsatt tom lommebok tusler vi ut av Elkjøp og over til naboen, Power. Ender egentlig opp med ingenting der heller. Bortsett fra en ventilator da. Som må hentes i Valdres. Ingen sak sier daglig leder, ringer Tor (ektemannen) og sier at på lørdag skal vi på biltur. Og da blir det jo som seg hør og bør en biltur til vakre Fagernes.


Tilbake på kontoret kommer vi på at det faktisk er noen enda smartere mennesker enn oss, som har laget siden «prisjakt.no». Burde kanskje sjekka ut den før man reiste land og strand rundt etter gode tilbud, hæ? Tok hvertfall bare et kvarter på prisjakt.no før både oppvaskmaskin og komfyr med induksjonstopp var i boks. Med rabattkoder og alt. Gratis frakt til fortauskant. Not bad, not bad.


Da denne historien går i «trykken» informerer Anki om at Skousen har ringt og gitt oss et tilbud. Komfyr til 12.000,- som vi kan vi få for halvparten. Njaaa, jo, kan vi få noe flere tilbud nå, a? Klart vi kan, vi er jo Rælingen FK. Vi slår til, og ender opp med en suveren komfyr. Nå blir´e Kollenboller, foråsirresånn. Så da takker vi også Skousen som så på bestillingen vår og tenkte at «neeeh, de skal ikke få en bedre komfyr til samme pris, a?»


Poenget med denne historien var egentlig bare å takke Norfloor med Andre i spissen, i tillegg til Designa Lillestrøm og særlig Lisbeth som har strekt seg langt for Rælingen Fotballklubb. Tusen, tusen takk. Det er herlig å ha dansker i Norge. Skal du eller noen du kjenner ha et nytt kjøkken så vil vi på det sterkeste anbefale å stikke innom Designa på Lillestrøm. Si at du er fra Rælingen FK, så spørs det om det ikke drypper litt over på klubben i ditt (vårt) hjerte. Mulig det ble en samarbeidsavtale der også. Kan-ikke, vil-ikke fortelle dere alt med en gang heller, si.


Til slutt oppfordrer vi nok en gang om at alle som vil bidra fortsatt kan gjøre det! Vi er nå i besittelse av et kjøkken, men mangler fortsatt redskaper, kjøkkenutstyr med mer.

 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift