Camilla Stensaas ansatt som trenerveileder!

Vi er veldig fornøyde med å presentere Camilla som ny trenerveileder i klubben!

Det er med tungt hjerte at vårt samarbeid med Fredrik Hagen Vold snart tar slutt. Fredrik ønsker å begynne på studier igjen, noe vi selvfølgelig respekterer. Vi har i mellomtiden speidet markedet og funnet en ypperlig erstatning i Camilla Stensaas.


Camilla er bosatt på Strømmen med sin samboer og to barn. Hun er veileder for NFF Akershus både på Grasrotutdanningen og Kvalitetsklubb. Camilla har også tidligere jobbet som både klubbkoordinator og trener for aldersbestemte lag i Strømmen IF.


"Jeg gleder meg stort til å bidra inn på trenersiden i Rælingen FK. Håper å kunne motivere og inspirere trenere som allerede er i klubben til å fortsette den flotte jobben de gjør. Trenerne er viktige for klubben, og de er viktige bidragsytere både fotballfaglig og sosialt på lagene. Det ønsker jeg å ta vare på, og forhåpentligvis kan vi sammen ta klubben enda noen skritt videre."


Vi ønsker Camilla velkommen til klubben, samtidig som vi ønsker Fredrik lykke til videre. Fredrik vil jobbe ut året, og vi håper selvfølgelig at han fortsetter å stikke innom også i årene som kommer!


 

Følg oss!

Grasrota

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift